top of page
  • Redactie Over Seks(t)

Sexy voornemens 2021

Zullen we maar niet praten over 2020? Of was 2020 juist een heel leuk jaar voor je? Voor mij was 2020 een jaar vol ups en downs. Dit jaar zat ik door coronaveel thuis en voelde ik mij niet bepaald sexy. Ik zat hele dagen op de bank in mijn pyjama en een zak cheese onion chips. In 2021 wil ik het anders doen, zelfs als de coronacrisis nog niet voorbij is en we weer met z’n allen in lockdown moeten. Anders ben ik bang dat de zak chips vastgroeit aan mijn handen en dat de rest van mijn sexy jurkjes jaloers worden op mijn doorgewinterde fluffy pyjama.Het is tijd voor een nieuwe start, ik ga niet zomaar nieuwe voornemens opschrijven. Ik ga mijn vijf sexy voornemens voor 2021opschrijven!


1. Meer sexy lingerie dragen

Zoals ik al vertelde ben ik gehecht aan mijn fluffy pyjama, maar bepaalt sexy is het niet. Daarom is mijn voornemen om in 2021 wat vaker sexy lingerie dragen. Ik heb al best veel spannende lingerie, alleen zit het niet zo lekker en daarom draag ik het niet meer. Een goed excuus om online te shoppen! Het belangrijkste is dat het sexy én comfortabel zit, want anders draag ik het dus niet. Misschien een rode katoenen string? Met een bijpassende bralette van kant? Goed begin van de vijf sexy voornemens voor 2021.


2. Nieuwe standjes proberen

2021 is hét jaar om nieuwe dingen te proberen in bed. Daarom zit het volgende voornemen in mijnsexy voornemens-overzicht van 2021! Maak een lijstje van standjes die je nog wilt proberen en kijk of deze dingen haalbaar zijn. Als je een partner hebt is het leuk om deze standjes te bespreken. Misschien weet hij of zij nog wel leuke standjes of plekjes waar jullie het kunnen doen. Ben je iets nieuws aan het proberen, maar voel je je er toch niet comfortabel bij? Vertel dat meteen aan je bedpartner. Het is belangrijk om je grenzen aan te geven en op een veilige en vertrouwde manier dingen te ontdekken. Zo blijft het voor iedereen sexy en leuk.


3. Meer ik-momentjes

Vroeger (lees: voor corona) had ik veel meer ik-momentjes. Ik-momentjes zijn momenten waarin ik mezelf mag verwennen. Een avondje met een glas wijn, warm bad en een maskertje. Heerlijk! Sinds corona ben ik deze momenten gaan verwaarlozen en zijn ze langzaam verdwenen. De hele dag zit ik achter mijn laptop en s’ avonds hang ik op de bank en zit ik met mijn vriend te Netflixen. En ja, Netflixen is ook leuk! Maar ik mis mijn bubbelbad-wijn moment in de week en daarom ga ik deze vanaf 2021 weer invoeren in mijn sexy voornemens lijst.


4.Date nights

I love date nights! Maar ook deze ben ik door corona gaan verwaarlozen. Mijnsexyvoornemen voor 2021 is om minstens één keer in de week een date night te hebben met mijn vriend.

Kaarsjes aan, leuk sexy jurkje en wijn. Ik hou van wijn. Het is belangrijk om moeite te blijven doen voor elkaar, ook al zie je je partner soms 24 uur op een dag. Ga naar het bos, de bioscoop (als het mag) of ga thuis lekker dineren. Vind je het lastig om iets te plannen wat jullie beiden leuk vinden? Maak dan samen een pot met random activiteiten. Als jullie date night hebben trek je een kaartje eruit met daarop de activiteit van de dag! Dit is een voornemen die ik en mijn vriend zeker gaan uitvoeren!


5. Elke dag een compliment

Dit klinkt misschien als een cliché, maar vind je jezelf wel sexy en mooi? Als jij happy bent met jezelf, dan straal je dat ook uit. Ikzelf worstel vaak met mijn uiterlijk en ik ben heel onzeker of anderen wel positief over mij denken. Iets wat daarbij kan helpen is een simpel complimentje aan jezelf. Ga voor de spiegel staan, kijk jezelf diep in de ogen aan en zeg iets positiefs over dat mooie mens in de spiegel! Het kan heel simpel zijn zoals: ik heb een leuke blouse aan of ik heb die presentatie goed voorbereid. Door dit elke dag te doen creëer je een positief moment voor jezelf. Ik vind dit het belangrijkste voornemen van 2021, want jíj verdient het om happy te zijn!


Ik leg alvast mijn cheese onion chips in de kast en trek mijn favoriete rode jurkje aan. 2021 here I come! Corona of geen corona, het wordt sowieso een leuk, spannend en sexy jaar. Ga jij alle sexy voornemens van 2021 uitvoeren? Of maar een paar? Laat het weten in de comments!

27 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page