top of page

Over...

De makers van Over Seks(t)

In onze podcast Over Seks(t) bespreken wij verschillende onderwerpen over (natuurlijk) seks. Wij gaan het hebben over feiten en cijfers, maar ook persoonlijke ervaringen en twijfels komen aan bod. Daarnaast nodigen wij experts en ervaringsdeskundigen uit om van onze podcast één geheel te maken, want wij kunnen het niet alleen.

Onze sexy podcast

Josh

Josh spekjes.jpg
Josh-Overons.jpg

Mijn naam is Josh en samen met Iris maak ik de podcast Over Seks(t)! Seks heeft mij van jongs af aan al geboeid. In groep zeven van de basisschool gaf ik mijn spreekbeurt over seks en vandaag de dag ben ik er nog steeds niet over uitgepraat. Ik vind het belangrijk dat iedereen gelijk behandeld wordt en vrij is om zichzelf te ontdekken op het gebied van seksualiteit. Het is ontzettend vervelend als je constant het gevoel hebt dat je jezelf moet verbergen, omdat je anders buiten de boot valt. Naast de podcast heb ik een fotoserie gemaakt over seksueel overschrijdend gedrag, iets waar helaas ook ik slachtoffer van ben.

Door hierover te praten hoop ik

anderen herkenning en steun te bieden. Ook maak ik onderdeel uit van de Social Change Agents vanuit Rutgers Kenniscentrum Seksualiteit. Het belangrijkste doel is om openheid te creëren over seks en ook de minder leuke kanten bespreekbaar te maken.
Ik hoop samen met Iris een verandering te kunnen maken in Nederland en jongeren te laten inzien dat seks hartstikke normaal is!

bottom of page