top of page
  • Team Over Seks(t)

Spannende cadeautips voor de feestdagen!

Updated: Jan 22, 2021

De feestdagen komen steeds dichterbij. Nou kan je wel weer een leuk sieraad of iets anders geven aan je partner of jezelf, maar waarom maken we deze feestdagen niet wat spannender? Team Over Seks(t) is op zoek gegaan naar spannende speeltjes voor jou alleen of samen met je partner voor onder de boom dit jaar!


Voor mannen


Masturbators:

Een masturbator is een seksspeeltje speciaal voor mannen om te gebruiken tijdens het masturberen. Er is altijd wel een masturbator die naar je wensen voldoet want ze zijn er in verschillende vormen. Je kan kiezen voor een vagina, anus of mond. De binnenkant van een masturbator is afgewerkt met structuren die ervoor zorgen dat de penis in zijn geheel extra wordt gestimuleerd. Door het gebruiken van een masturbators kun je ervoor zorgen dat je de zaadlozing uitstelt waardoor je je fantasieën kunt uitleven.

- €17,95

- Makkelijk schoon te maken

- Discrete uitstraling

- Realistische vagina opening

- Noppen en ribbels voor maximale stimulatie



Automatische masturbators:

Naast de gewone masturbators zijn er ook nog automatische masturbators. Deze doen hetzelfde als een gewone masturbator alleen kost dit minimale inspanning. Je zet het op de penis en zet hem aan, de rest doet hij helemaal van zelf. Een automatische masturbator kan ook een aanvulling zijn op de handjob die je krijgt van je partner.

- 119,95

- Waterdicht

- Maakt gebruik van trillingen

- Kan gebruikt worden met en zonder glijmiddel

- Kan ook gebruikt worden door koppels

- Hoeft niet per se gebruikt te worden op een stijve penis

- Geschikt voor mannen met erectieproblemen


Penispompen

Door het gebruiken van een penispomp wordt de penis groter en de erectie harder, daarom wordt het ook wel een erectiepomp genoemd. Het wordt daarom dus ook vaak gebruikt door mannen met erectieproblemen. Maar ook mannen zonder erectieproblemen kunnen een penispomp gebruiken. Omdat de cilinder over de penis wordt geplaatst en vacuüm zuigt, voelt dit bevredigend aan. Sommige mannen vergelijken het gevoel van een penispomp met het krijgen van een blowjob.


- €19,95

- Perfect voor beginners

- Met grippomp

- Makkelijk te gebruiken

- Liniaal op de zijkant kun je de lengte van de penis meten 😊



Cockring

Een cockring wordt ook wel penisring genoemd, deze ring schuif je over de penis en soms ook over de ballen om de erectie harder te maken en deze langer te laten duren. Er zijn ook cockringen met een vibrerende functie. Deze functie kan de clitoris van de vrouw stimuleren wanneer de man deze om heeft tijdens de seks.


- €4,95

- Perfect voor beginners

- Perfect voor koppels die een seksspeeltje willen proberen

- Heel rekbaar en past daardoor altijd

- Makkelijk te bedienen



Penis sleeve

Een penis sleeve kent vele namen omdat het voor verschillende dingen gebruikt kan worden. Qua uiterlijk heeft een penis sleeve iets weg van een dildo, maar de penis sleeve is hol aan de binnenkant. Als man kan je je penis in de sleeve schuiven om hem zo te verlengen of te verdikken. Een penis sleeve komt in verschillende maten en heeft verschillende texturen en kleuren. Wil je je erectie langer volhouden en orgasme uitstellen of juist je partner extra stimuleren? Daar kan een penis sleeve bij helpen. Omdat de sleeve om de penis heen zit, zal deze minder geprikkeld worden en hierdoor wordt het orgasme uitgesteld. Op deze manier kan er langer genoten worden van de seks met een langere penis. Omdat je kunt kiezen voor een sleeve met ribbels aan de buitenkant geeft dit extra stimulatie bij de vrouw.


- €39,95

- Omvang van de penis neemt met 66% toe

- Maakt de penis 51mm langer

- Door de dikte zal het orgasme uitgesteld worden

- Voelt realistisch aan

- Beter om niet te gebruiken met andere speeltjes




Buttplug (prostaat)

Anale seks en speeltjes stimuleren bij mannen de prostaat.r Er zijn verschillende speeltjes ontworpen om jezelf of andere anaal te bevredigen. Denk aan buttplugs in verschillende soorten en maten, anaal kettingen en kralen. Anaal toys hebben allemaal een smalle top om het makkelijk in te brengen en een soort knop achterop, hierdoor kan de toy niet uitvallen of naar binnen schieten.


- €39,95

- Meest populaire prostaat vibrator

- 10 vibratiestanden

- Waterproof

- Warmt op tot 37 graden





Voor vrouwen


Vibrators – g-spot stimulatie

Een vibrator is misschien wel een van de meest bekende seksspeeltjes voor vrouwen. Het vibrerende seksspeeltje kan worden gebruikt voor vagina-, clitoris, en anusstimulatie. Vaak heeft het een glad uiterlijk maar ze zijn er ook met het uiterlijk van een penis. Door de verschillende vibratie standen van een vibrator wordt de vagina gestimuleerd. Wat een vibrator ander maakt dan een dildo is dat een vibrator niet altijd is gemaakt om in te brengen, een vibrator kan ook gebruikt worden voor clitoris stimulatie.


- 29,95

- Spatwaterdicht

- 2 koppen (1 voor het stimuleren van de g-spot en 1 voor het stimuleren van de clitoris)

- 12 vibratiestanden

- Makkelijk schoon te maken met water



Vibrators – clitoris stimulatie

Een vibrator hoeft dus niet alleen maar de g-spot te kunnen stimuleren, er zijn ook speciale clitoris vibrators. Veel vrouwen kunnen alleen een orgasme krijgen door stimulatie van de clitoris. Daarom is een clitoris vibrator de ideale toevoeging aan het seksleven van vrouwen. De clitoris vibrator is wel echt gemaakt om de clitoris te stimuleren en is daarom niet geschikt om in te brengen.


- 35,00

- Meest populaire luchtdruk vibrator & Beste toy van 2020

- 11 luchtdruk standen

- Makkelijk te bedienen

- 100% waterproof

- Geen direct contact met de huid



Dildo’s

Een dildo is verkrijgbaar in eindeloos veel verschillende soorten, maten en materialen. Het is een sekspeeltje met de look, en soms ook de feel, van een echte penis. Het is gemaakt om te masturberen of om je partner mee te verwennen. Een dildo wordt ook wel een kunstpenis genoemd. Het is niet alleen een speeltje voor vrouwen, het kan worden gebruikt door iedereen voor penetratie. Het grootste verschil tussen een dildo en een vibrator is dat een dildo verder geen trillingen en/of vibraties heeft.


- €24,95

- 14,5 cm lang met een diameter van 3,4

- Buigzaam

- Realistische gebogen vorm om de g-spot mee te stimuleren

- Met zuignap




Vibrerende eitjes & vaginaballen

Vibrerende eitjes en vaginaballen vallen onder de categorie vagina toys. Deze zijn ontworpen om de vagina te stimuleren, zowel in als uitwendig. Het zijn wel vagina toys maar dat wil niet zeggen dat alleen vrouwen hier plezier aan kunnen hebben. Tegenwoordig worden de vibrerende eitjes steeds populairder, deze worden ingebracht in de vagina en bestuurd met een afstandsbediening. De afstandsbediening is los van het vibrator ei, hierdoor is het een interessant speeltje voor koppels omdat de partner met de afstandsbediening de vibraties kan bepalen. Ook komen er steeds meer eitjes op de markt die verbonden kunnen worden via een app op je smartphone. Vaginaballen kunnen de vrouw een opwindend gevoel geven als ze in haar lichaam zitten. De ballen kunnen dus gebruikt worden als een soort voorspel. Beide toys zijn spannend en leuk om te gebruiken (als voorspel) tijdens bijvoorbeeld een etentje.


- €29,00

- Waterdicht

- 10 verschillende vibratiestanden

- 7 verschillende ritmes

- Met draadloze afstandbediening

- Leuk voor koppels




- €14.95

- Handig koortje

- Voor het trainen van je spieren

- Door de ribbels voel je de balletjes wanneer je loopt

- Ideaal voor beginners



Anaal toys - buttplug

Anale seks en speeltjes stimuleren en penetreren de anus en zijn voor zowel mannen als vrouwen. Er zijn verschillende speeltjes ontworpen om jezelf of een ander anaal te bevredigen. Denk aan buttplugs in verschillende soorten en maten, anaal kettingen en kralen. Anaal toys hebben allemaal een smalle top om het makkelijk in te brengen en een soort knop achterop, hierdoor kan de toy niet uitvallen of naar binnen schieten.


- €12,95

- Meest populaire metalen buttplug

- Koud en warm te gebruiken

- Makkelijk in te brengen

- Makkelijk schoon te maken

- Stijlvol en elegant door de diamant




Hopelijk heb je wat inspiratie voor de feestdagen! We zijn erg benieuwd naar welk speeltje jij/jullie gaan uitproberen, dus laat het ons weten in de comments! En natuurlijk hele fijne en spannende feestdagen gewenst.

25 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page