top of page
  • Redactie Over Seks(t)

Trillende beentjes en intense orgasmes - welke vibrators zijn er?

Als vrouw zijn er verschillende manier om te masturberen. Bijvoorbeeld jezelf vingeren, tegen een kussen aanrijden, een douchestraal tegen je clitoris aanhouden of een vibrator gebruiken. Het is hartstikke gezond om te masturberen. Het versterkt bijvoorbeeld je immuunsysteem en helpt tegen menstruatiepijn. Genoeg redenen om te masturberen! In deze blog gaan we kijken naar verschillende soorten vibrators, want wist je dat een vrouw tien keer zo snel klaar kan komen met een vibrator?


Maar hoe vaak doen vrouwen het dan? Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen 0,8 keer per week doen aan zelfbevrediging. Dit is een klein getal als je kijkt naar de mannen die 2,4 keer per week masturberen. Misschien voelen vrouwen zich minder comfortabel bij masturbatie? Hoogste tijd om dit te veranderen!


Vijf verschillende vibrators

Er zijn ontzettend veel verschillende vibrators te koop, zowel online als in de winkel. Ik krijg vaak te horen dat mensen niet meer weten waar ze moeten zoeken en daarom heb ik bij elke categorie een andere sekstoyshop gelinkt.


Bulletvibrator

De vorm van deze vibrator zit al in de naam! Bullet. Het is een hele kleine vibrator die niet groter is dan 12 centimeter. Dit is een fijne vibrator om mee te beginnen en je lichaam te ontdekken. Daarnaast kan je deze vibrator overal mee naartoe nemen vanwege het kleine formaat. Klaar voor een avontuurtje? Ga dan online op zoek naar bulletvibrator of mini-vibrator. Ook kan je kijken op EasyToys voor verschillende bulletvibrators.

Luchtdrukvibrator

De luchtdrukvibrator is in korte tijd enorm populair geworden en dat is ook niet zo gek. Je clitoris wordt doormiddel van luchtdrukimpulsen gestimuleerd. Dit zorgt voor intense orgasmes. Ben je nieuwsgierig geworden naar de luchtdrukvibrator? Kijk dan eens op de site van Womanizer!


Rabbit/Tarzan vibrator

Voor dubbel plezier kan je de Rabbit, ook wel Tarzan, vibrator pakken. Deze vibrator stimuleert je clitoris en vagina. Het heeft dus een staaf voor de vagina met een extra stimulatie voor de clitoris. Aan het uiteinde van de staaf zitten roterende bolletjes, voor nog meer genot. Wil je meer weten over de Rabbit/Tarzan vibrator? Ga dan naar de Paarse Keizerin. Deze website bevat veel informatie over verschillende seksspeeltjes en genot én hebben een aparte pagina over de Rabbit/Tarzan vibrator!


G-spot vibrator

Het zit al in de naam: de G-spot vibrator stimuleert je G-spot. De G-spot is een gevoelig plekje aan de binnenkant van de vagina en bevindt zich ongeveer 3 centimeter van de ingang van je vagina. De G-spot zit aan de kant van je buik en voelt ribbelig aan. Met een orgasme via de G-spot kan het zijn dat je gaat squirten, dus leg alvast een handdoekje klaar! Een G-spot vibrator is aan de bovenkant wat gebogen om zo goed bij je G-spot te kunnen komen. Elke online sekstoyshop verkoopt G-spot vibrators. Kijk bijvoorbeeld eens op Willie.nl om inspiratie op te doen!


Wandvibrator

Deze vibrator is écht multifunctioneel. Een wandvibrator heeft ontzettend veel kracht en kan ook gebruikt worden als massage apparaat voor de spieren, daarnaast is het te gebruiken voor intieme massages en als vibrator. Wandvibrators zijn uitsluitend bedoeld voor uitwendig gebruik. Je moet er wel rekening mee houden dat deze vibrators meer geluid maken dan de gemiddelde vibrator, omdat deze wandvibrators zo krachtig zijn. Kan jij de kracht aan? Kijk dan eens op Christine le Duc.

En nu?

Dit waren vijf verschillende soorten vibrators, maar je hebt er nog veel meer! Denk bijvoorbeeld aan een vingervibrator, vibrerend eitje of anaalvibrator. Laat je niet afschrikken door alle verschillende vibrators, maar zie het als een zoektocht om te ontdekken wat jíj fijn vindt.


Twijfel je over een vibrator? Geen zorgen! Er zijn sekstoyreviewers die jou een eerlijke review geven over een seksspeeltje. Tess Tesst is een onafhankelijke reviewer en hierdoor weet je zeker dat haar reviews te vertrouwen zijn. En kijk ook eens naar onze aflevering Vrouwen en Vagina’s om erachter te komen welke vibrators Tess Tesst de beste vindt!


Bron(nen):


157 views0 comments

Recent Posts

See All

Porna

Comments


bottom of page