top of page
  • Writer's pictureJosh de Lange

STROKR BlowMI review

Updated: Feb 15, 2021

Zit jij hierdoor alleen thuis en heb je een penis? Dan heb ik wel een hele gave toy gevonden die jou heerlijk opwarmt en je benen laat trillen van genot. Dat opwarmen is dan ook wel nodig, met al die sneeuw buiten!


De toy waar ik het over heb is de Strokr BlowMi van Willie.nl. Deze zuigende masturbator is een echte alleskunner: hij zuigt, trilt en verwarmt je penis beter dan je eigen handen zouden kunnen! Je kan hierbij kiezen tussen 7 vibratie standen, elk met hun eigen intensiteit en eigen trilpatroon. Hiermee kies je zelf of je voor een eikel massage gaat of dat je hele penis stimuleert!

STROKR BLOWMI Suction Masturbator

Specs

· Materiaal: Silicone & PC

· Lengte: 160mm

· Openingsbreedte 40mm

· Besturing: 3 knoppen aan de bovenzijde

· Functies: Verwarmen, zuigen & Trillen

· Trilstanden: 7

· Waterproof: Ja

· Kleur: Zwart

· Oplaadbaar: Ja, USB-kabel meegeleverd


Unboxing

Toen ik de Strokr BlowMi thuis gestuurd kreeg, werd ik direct begroet door een mooie stevige iPhone achtige doos. Ik weet niet wat het is, maar als een product mooi verpakt is, word ik meteen enthousiast! In de doos zit niet meer dan nodig: de Strokr BlowMi zelf en een oplaadkabel. Hoewel er geen handleiding bij geleverd wordt is, is dit ook niet nodig! Het product is namelijk erg eenvoudig om te gebruiken. Het enige wat ik ontdekte op de site van Willie is dat ze aanraden het product eerst 4 uur lang op te laden. Hier kwam ik later pas achter en dit heb ik dan ook niet gedaan. Ondanks dat werkt de BlowMi prima en was de batterij vol genoeg voor een eerste probeer sessie. Dus of je de BlowMi eerst wel of niet oplaadt, laat ik aan jou zelf over.


Eerste ervaring

Wanneer je de BlowMi pakt word je begroet met 3 knoppen aan de bovenzijde, die oplichten wanneer je ze aanzet. Een knop voor het zuigen, een knop voor de trillingen en een knop voor de verwarming. Het fijne hieraan is dat je zelf kan kiezen welke opties je op dat moment wel of niet wil gebruiken. Uiteraard was ik benieuwd naar de volledige ervaring en zette ik alle 3 de standen aan. Wanneer de trilstand aanstaat kan je door de verschillende trilstanden heen schakelen om het ritme en de intentie ervan aan te passen. Hoewel de BlowMi niet per se luidruchtig is, is deze ook niet stil. De BlowMi is dus geen toy die je gemakkelijk stiekem gebruikt. Al lijkt de BlowMi hier ook niet op gefocust. Het materiaal van de BlowMi is van zacht siliconen dat erg prettig aanvoelt.

Het inbrengen van mijn penis ging vrij stroef, maar lukte wel. Dit komt waarschijnlijk door de ribbels aan de binnenzijde die bedoeld zijn voor extra stimulatie. Een beetje glijmiddel (op waterbasis) doet echter wonderen en al snel kon ik genieten van wat de toy mij te bieden had!


De BlowMi is een toy die met of zonder handen gebruikt kan worden. Aangezien ik een hele avond voor mezelf had, besloot ik eens goed de tijd te nemen en het apparaat zijn ding te laten doen. Hierbij switchte ik af en toe door de trilstanden en genoot ik van het warme gevoel. Doordat de onderkant van de BlowMi flexibel is, kan je door middel van het knijpen in de toy zelf beslissen hoe strak de BlowMi is. Meer als dit was er niet voor nodig om tot een hoogtepunt te komen. Dit voelde dan ook niet zozeer als een aftrekbeurt maar meer als een goede erotische massage voor je penis.


De tweede keer

Hoewel je de eerste keer nooit vergeet, besloot ik te kijken of de tweede keer mij ook weer zo versteld kon laten staan. Dit keer besloot ik echter wat meer te helpen en de toy op een aftrekkende manier te gebruiken. Door de zuigkracht van de toy wordt je penis als het ware vacuüm gezogen in de toy. Dit voelt extra lekker wanneer je deze terugtrekt. Een leuk geluidseffect dat hierdoor ontstaat is klinkt als een goede pijpbeurt. Het glijmiddel in combinatie met de vacuüm functie maakt namelijk een soort slurpend geluid. Niet handig als je stil moet doen, maar ik vond het persoonlijk wel een toevoeging aan de ervaring!


Schoonmaak

Het schoonmaken van de BlowMi is redelijk eenvoudig. Doordat de opening van de toy openstaat kan je hem vrij eenvoudig schoonmaken met water en toycleaner/zeep. Vervolgens heb ik de BlowMi aan de openlucht laten drogen.


Conclusie

Deze toy heeft mij werkelijk versteld doen staan! Het was een superfijne ervaring om deze toy te mogen testen. Doordat de batterij lekker lang meegaat kan je er zelf voor kiezen of je het ding zijn gang laat gaan of het gebruikt als een toevoeging van je aftrek routine. Ik zou de Strokr BlowMi dan ook zeker aanraden aan iedereen met een penis! Of je hem nou voor jezelf koopt of je andere favoriete persoon met een penis.


1,871 views1 comment

Recent Posts

See All

1件のコメント


niekf
2021年2月26日

Ik heb hem ook aangeschaft!

Fijn apparaat en wordt ook lekker warm.

Geen vervanging voor mijn vriendin, maar wel leuk als je alleen thuis bent!


いいね!
bottom of page